Blote billetjes in het gras

Ingrediënten

  • - 400 gram kruimige aardappels
  • - zout en peper
  • - 600 gram snijbonen
  • - 4 plakken casselerrib (+/- 1cm dik)
  • - 1 potje Blue Band Finesse voor verrijken
  • - 1 eetlepel grove (Dijon)mosterd

Bereidingswijze

Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze in ruim water met zout in ca. 20 minuten gaar. Maak intussen de snijbonen schoon en snijd ze in schuine stukjes. Kook ze in ruim water met zout in 8-10 minuten gaar. Verwarm de witte bonen volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit de grill of grillpan en rooster de casselerrib om en om. Stamp de aardappels met de Finesse voor verrijken en mosterd tot een smeuige puree. Breng op smaak met zout en peper. Schep alle bonen erdoor. Serveer de stamppot met de gegrilde casselerrib.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha