Boeren andijviestamppot

Ingrediënten

  • 1 1/2 kg geschilde aardappelen
  • 75 gr boter
  • 1/8 liter Bulgaarse yoghurt
  • Zout
  • Peper
  • 250 gr ontbijtspek in dobbelsteentjes
  • 450 gr gesneden andijvie
  • 200 gr ongekookte Casselerrib in plakken van 1 cm 50 gr gefruite
  • Gefruite uitjes (Conimex)

Bereidingswijze

Kook de aardappelen in water met zout in ? 25 minuten gaar en giet ze af Stamp ze met de boter, de yoghurt, weinig zout en peper fijn Bak intussen in een droge koekepan de spekjes uit en meng de andijvie en de spekjes door de aardappelpuree Laat de Casselerrib in water ? 15 minuten zachtjes koken Leg de Casselerrib op de stamppot en warm het gerecht met het deksel op de pan op zacht vuur nog ? 10 minuten door Garneer met gefruite uitjes en serveer met grove mosterd

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 798x

Jouw laatst bekeken recepten