Boerenkool met casselerrib

Ingrediënten

  • 1 ui
  • gesnipperd
  • -40 g boter
  • -1 kg panklare boerenkool (C1000 Vers)
  • -zout
  • -2 el mosterd
  • -4 plakken casselerrib van 1 cm dik (vleeswaar)
  • -versgemalen peper
  • -1 zakje Maggi jus met uitjes

Bereidingswijze

Fruit de ui al omscheppend 3 min. in de helft van de boter. Voeg de boerenkool toe en bak hem op een hoog vuur 5 min. mee. Schenk er 2 dl water bij en voeg zout naar smaak en de mosterd toe. Kook de boerenkool in ? 20 min. gaar. Wrijf intussen de plakken casselerrib in met peper naar smaak en bak ze in de rest van de boter aan beide kanten bruin. Neem ze uit de pan. Roer het zakje jusmix en 2 1/2 dl water door het bakvet en kook de jus 5 min. door. Giet de boerenkool af en serveer hem met de casselerrib, de jus en gekookte panklare aardappelen (CelaVita).

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha