Boerenkoolstamp met gebakken uien

Ingrediënten


Bereidingswijze

Doe het mager spek in een pan en kook het langzaam onder water, met gesloten deksel, net gaar. Doe de boerenkool in een ruime pan. Doe het spek met het vocht erbij en kook de blaadjes vlug gaar. Haal de boerenkool dan uit de pan en hak ze fijn. Doe alles weer in de pan; breng weer aan de kook met de rookworsten. Kook intussen de aardappelen. De gekookte aardappelen met de boerenkool fijnstampen. Doe er een scheutje azijn bij en breng de stamppot op smaak met peper en zout. Leg de worsten en het spek weer in de pan om ze warm te houden. De uien fijnsnipperen en in hete boter bruin bakken onder voortdurend roeren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha