Boerenomelet met bloedworst

Ingrediënten

  • -750 g aardappelen (niet bloemige soort)
  • -3 uien (in ringen)
  • -40 g boter
  • -300 g bloedworst (ontveld en in blokjes)
  • -6 eieren en 6 eetlepels melk
  • -peper uit de molen en iets zout
  • -3 tomaten (gepeld en in partjes)
  • -gehakte peterselie

Bereidingswijze

-kook de aardappelen gaar en laat ze afkoelen -snij ze in schijfjes-de boter in de koekepan verhitten en de aardappelen goudbruin bakken -halverwege de uien toevoegen en mee bakken -de bloedworst toevoegen en meebakken -klop de eieren los met de melk, peper en iets zout -voeg de tomaten toe aan de eierenmassa en over de aardappelen gieten -de omelet gaar bakken (van onderen licht bruin)

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha