Boerenomelet met schwarzwalder schinken

Ingrediënten

  • 1/2 duopak aardappelschijfjes (a 700 g)
  • ? 2 uien
  • ? 3 eetlepels boter
  • ? 6 eieren
  • ? 125 g schwarzwalder schinken (ham)
  • ? 1 zakje mix voor boerenomelet (28 g)
  • ? 2 zakken gemengde ijsbergsla extra (a 200 g)
  • ? 6 eetlepels sladressing naturel (fles a 450 ml)

Bereidingswijze

Aardappelschijfjes in afgedekte magnetronschaal 3 min. verwarmen in magnetron (700 Watt). Uien pellen en snipperen. In grote koekenpan 1 el boter verhitten en ui in 3 min. lichtbruin bakken. Ham in reepjes snijden. Ui uit pan scheppen. In dezelfde pan rest van boter verhitten en aardappelschijfjes bakken. Eieren loskloppen met 2 el water. Mix door eieren roeren en 2-3 min. laten staan. Ui door aardappels scheppen. Hamreepjes erover verdelen en geheel glad strijken. Omeletmengsel erover schenken en omelet goudbruin bakken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha