Boerenschotel

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.Was de spinazie en blancheer ze in gezouten water. Snijd het spek in repen. Kook de rijst gaar. Kook de eieren hard. Pel de tomaten en snijd ze klein. Laat de spinazie uitlekken, hak ze grof en stoof ze in de boter. Breng het op smaak met nootmuskaat, zout ene peper. Leg ze afwisselend in een met boter ingevette vuurvaste schaal een laag rijst, spinazie, spek en gemalen kaas. Leg de tomaatstukjes in het midden. Zet de schotel 1/4 uur in de hete oven. Garneer met schijfjes hard gekookt ei en bestrooi met paprikapoeder.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

5 1

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha