Boeuf Bourguignon

Ingrediënten

  • 75 gram mager rookspek in blokjes -
  • olie -
  • 1 teentje knoflook -
  • 2 gesnipperd uien -
  • 500 gram magere runderlappen in blokjes -
  • 5 dl. rode wijn -
  • 1 winterwortel in plakjes -
  • 250 gram champignons in plakjes -
  • 1 pakje Honig Mix voor Hachee

Bereidingswijze

Bak het mager rookspek in de olie bruin. Fruit de uien en de knoflook mee.Haal alles uit de pan en bak het rundvlees in de achtergebleven olie goudbru Giet langzaam, onder goed roeren, de rode wijn toe. Voeg vervolgens het ui-spekmengsel toe te samen met de plakjes wortel. Stoof het vlees in 2 gaar Voeg eerst de champignons en vervolgens de mix voor hachee toe met 3? dl (=0, 35 liter) water en kook het gerecht nog 20 minuten. Serveer met aardappelpuree en een salade.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha