Boeuf Stroganoff

Ingrediënten


Bereidingswijze

* Snijd het vlees in dunne reepjes * Meng de bloem met de cayennepeper en paprikapoeder * Verhit de helft van de olie in de koekenpan en voeg de ui en de knoflook toe * Fruit beide al roerend op een laag vuur tot de ui zacht wordt * Voeg de champignons toe en roerbak alles 1 a 2 minuten op een hoog vuur * Doe de inhoud, inclusief vocht, in een schaal* Veeg de pan schoon en verhit de overige olie * Bedek het vlees met de bloem en bak het goed bruin (* mogelijk in verschillende delen) * Doe het champignonsmengsel weer bij het vlees * Voeg de cognac toe en laat alles even doorkoken tot de cognac grotendeels is verdampt * Schenk de bouillon erbij en breng op smaak met zout en peper * Kook alles 10-15 minuten tot het vlees zacht is en de saus is ingedikt * Roer de zure room erdoor en strooi de peterselie erover, serveer direct.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1084x

Jouw laatst bekeken recepten