Bordvol's hartige tomatentaart

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kneed een deeg van de bloem, boter, 1 ei en zout. Bekleed hiermee een ingevette springvorm. Snijd de tomaten en feta in blokjes en laat deze uitlekken. Maak een mengsel van de overgebleven 3 eieren, creme fraiche en een ruime hoeveelheid basilicum. Doe de tomaten en feta in de springvorm en overgiet deze met het eiermengsel. Schep dit vervolgens nog even om. Bak de taart gaar in een voorverwarmde oven van 175 graden gedurende +/- 20 minuten. De taart is gaar als er geen vocht meer uit komt wanneer je voorzichtig met de platte kant van een vork op de bovenkant van de taart drukt.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha