Broccolitstampot met kaas en noten

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180C.Schil de aardappels en was ze,snij de aardappels in grove stukken en kook ze ca 20 min in water met zout.Was de broccoli enverdeel ze in roosjes en snij de stelen in plakjes.Kook de broccoli ca 3 min in water met zout en spoel dan koud af.Was en snij de tomaten in blokjes.Brokkelde geitenkaas.Kneus de walnoten.Giet de aardapples af en schep de broccoli,tomaten,geitenkaas erdoor.Houd de stampot grof.Pel en pers de knoflook boven de stampot uit.Breng op smaak met peper en zout.Schep de stampot in een ovenschaal en verdeel de creme fraiche erover.Leg klontjes boter op de stampot en bestrooi met de walnoten.Zet de stampot 10 min in de oven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha