Brooddriehoekjes met ratatouille

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 ? C. Pel en snipper de ui. Snijd de courgette en aubergine in blokjes en de olijven in vieren. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en roerbak de ui, courgette en aubergine ca. 3 minuten. Pers de knoflook erboven uit. Roer de tomatensaus, olijven en kruiden erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe en laat de ratatouille ca. 10 minuten zachtjes sudderen, tot een dikke saus ontstaat. Snijd een kapje van de brooddriehoeken en hol ze wat uit. Bestrijk de buitenkant met olijfolie. Verkruimel de geitenkaas. Schep de ratatouille in de brooddriehoeken en strooi de geitenkaas erover. Zet de driehoeken met de kapjes ernaast op de bakplaat en laat ze in de oven in ca. 15 minuten knapperig bruin worden. Zet de kapjes erop. Bereidingstijd: ca. 30 minuten

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 450x

Jouw laatst bekeken recepten