butterchicken

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de kipfilets in grote stukken. Meng de curcuma,komijn,garam marsala,koriander en 1 el olie door de yoghurt. Voeg de stukken kip toe. Meng en laat afgedekt een nacht in de koelkast marinerenPel en snipper de ui en knoflook. Schil de gemberwortel en hak hem fijn. Maal de cashewnoten fijn. Verhit 2 el olie in een pan en fruit hierin de ui,knoflook en gember lichtbruin. Voeg de curcuma,komijn,koriander,garam marsala en de tomatenpuree toe en bak ca 1 minuut mee. Blus af met de bouillon en laat het geheel ca 15 minuten zachtjes koken. Voeg de cashewnoten,amandelschaafsel,honing,rozijnen en kookroom toe en kook ca 2 minuten mee. Verhit 2 el olie in een andere pan en bak hierin de kip rondom bruin. Voeg de saus toe en laat de kip in ca 10 minuten gaar sudderen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 372x

Jouw laatst bekeken recepten