Buure Rosti

Ingrediënten

  • Rosti (hoeveelheid uiteraard naar honger !) -Jonge/ belegen kaas (homp dus!) - 1 ui - evt spekjes of champignons - 1 ei - handje geraspte kaas (ook jong/belegen)

Bereidingswijze

Bak de rosti tot deze goed is, samen met de ui, en evt de spekjes/champignons tot het geheel mooi lichtbruin is. Doe het in een ovenvaste schaal, en roer en wat geraspte kaas doorheen. Bedek de schaal met plakken jonge/ belegen kaas, zodat alle rosti onder een laagje kaas zit, en zet het zo oner de grill. Bak in de koekepan een mooi spiegelei, met een hele dooier. Leg dit als de kaas gesmolten is over de rosti, en strooi er wat peper en zout over heen. klaar!

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha