Cabillaud fraiche a la sauce jaune

Ingrediënten


Bereidingswijze

? Pan groot genoeg om de moten naast elkaar te leggen. ? > In een pan, de olie, peterselie, knoflook, bloem, citroensap en 1 dl heet water, op laag vuur, al roerende ca. 3 minuten koken. ? > In het restant water de saffraan oplossen.? > Leg de moten in de pan, sluit het deksel en laat de moten op laag vuur ca. 10 minuten zachtjes koken, als de bovenkant van de moten wit worden, de moten voorzichtig omdraaien en de rest van het water toevoegen. ? > Breng het geheel aan de kook en haal de pan van het vuur. ? > Moten vis voorzichtig op een verwarmde schaal leggen, saus roeren en op smaak brengen met peper en zout.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 498x

Jouw laatst bekeken recepten