Caesar salad Fab style

Ingrediënten

  • 1 krop ijsberg sla
  • 2 dubbele kipfilets ( of restjes gegrilde kip
  • 4 witte boterhammen ( korst verwijderd en in stukjes gescheurt of gesneden )
  • 100 gram onbijtspek/ bacon ( plakjes )
  • komkomer
  • 4 eieren
  • zonnebloemolie
  • knoflookpoeder
  • pepper
  • zout
  • zonnebloemolie
  • Dressing
  • fritessaus
  • peterselie
  • water
  • knoflookpoeder

Bereidingswijze

Kook de eieren in 10 minuten hard , zet ze vervolgens onder koud water. Snij de ijsbergsla en komkomer in beetklare stukjes . Was ze beide onder een stroom goed koud water. snij de plakjes ontbijdspek in 4en. Snij de kip in blokje en kruid met peper en zout doe de blokjes brood in een bakje en vermeng en 4 eetlepels zonnebloemolie en anderhalve theelepel knoflookpoeder ( mag ook meer of minder net wat je lekker vindt)Doe wat olie in de drie pannen en zet ze alledrie op een middenhoog vuur Als de olie warm is gooi in de 1 de kip in een andere het brood en in de laatste het spek . Laat alles op een middenhoog vuur gaar worden. Zorg dat je met regelmaat de kip en de croutons draait zodat ze an alle kanten gelijkmatig bruin worden. Maak in de tussentijd de dressing klaar Doe 5 eetlepels fritessaus , 3 eetlepels water, 1 theelepel knoflookpoeder en een half theellepeltje paterselie in een bakje en vermeng met elkaar De dressing is goed als het de dikte heeft van vloeibare boter Als hij te dik is voeg dan wat water toe . Als hij te dun is voeg dan wat fritessaus toe. Pel de eiren en snijdt ze in vieren

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 572x

Jouw laatst bekeken recepten