Cajun kabeljauw

Ingrediënten

  • 4 kabeljauwsteaks a 175 gram - 2 eetlepels yoghurt - 1 eetlepel limoensap - 1 teentje geperste knoflook - 1 theelepel gemalen komijn -1 theelepel paprikapoeder - 1 theelepel mosterdpoeder - 1/2 theelepel cayenne - 1/2 theelepel gedroogde tijm - 1/2 theelepel gedroogde oregano - zout - halve schijfjes citroen voor garnering

Bereidingswijze

Dep de vissteaks droog met keukenpapier Meng de yoghurt met limoensap en strijk het mengsel dunnetjes over de steaks Meng de knoflook, specerijen, kruiden en zout Wrijf beide kanten van de steaks royaal in met het kruidenmengsel Verhit olie in een koekenpan Leg de steaks in de pan zodra de olie zeer heet is en bak de steaks op hoog vuur 4 minuten tot de onderkant mooi bruin is Keer de steaks om en bak ze nog eens 3 minuten tot ze helemaal gaar zijn Garneer de steaks met schijfjes citroen Serveer de steaks met nieuwe aardappels en gemengde salade

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 536x

Jouw laatst bekeken recepten