CANADESE KARBONADE

Ingrediënten

  • ? dl worcestersaus
  • ? dl azijn
  • 3 volle eetl honing
  • ? dl zoete sojasaus
  • 2 teentjes knoflook udk
  • 1 bouillontablet
  • 1? dl ketchup-.html" itemprop="name">tomatenketchup
  • 1 ? dl water
  • 1 eetl (bruine) suiker
  • 10 druppels tabasco
  • 4 (6) magere schouderkarbonades
  • 1 eetl geroosterde sesamzaadjes
  • allesbinder of maizena

Bereidingswijze

1 Doe alle ingredienten t/m tabasco in een ruime pan, breng aan de kook, doe de karbonades er bij, breng opnieuw aan de kook en laat gedurende ongeveer 30 minuten zachtjes doorkoken. 2 Leg de karbonades dakpansgewijs op een schotel en houd ze warm. 3 Maak de saus op smaak met peper en zout en bind indien nodig met wat aangemengde maizena of allesbinder op saus/vla dikte. 4 Giet wat saus over het vlees en strooi er sesamzaad over. Serveer de rest van de saus in een sauskom.Garneer met een paar citroenschijfjes en wat peterselie. 5 Serveer met rijst of aardappelpuree of gebakken krieltjes en rauwkost en/of een gekookte groente.-

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1183x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten