Cannelloni gevuld met spinazie, courgette en ricot

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden.Meng spinazie, ricotta, ui, courgette, knoflook en de koriander. Breng op smaak met zout en peper. Spuit dit m.b.v. de spuitzak in de cannelloni. Laat de boter in een steelpan smelten, maar niet bruin. Roer de bloem erdoor en laat al roerend ongeveer 3 minuten garen. Schenk scheutje voor scheutje de melk erbij en blijf steeds goed roeren. Laat nog 2 minuten doorkoken en breng op smaak met zout en peper. Schenk een dunne laag kaas in de schaal, leg er 1 laag cannelloni op. Overgiet met een laagje saus, hierover weer een laag cannelloni, enz, en eindig met saus. Leg de plakken mozarella erop en bestrooi met de parmezaanse kaas. Laat de cannelloni in het midden van de oven in ca 40 minuten gaar en goudbruin worden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha