Cannelloni gevuld met zalm

Ingrediënten

  • 400 g zalmfilet (of zalmhaasjes)1 blik tomatenblokjes (400 g)
  • uitgelekt2 eetlepels citroensap15 cannelloni400 ml visbouillon (van tablet)250 g ricotta50 g geraspte pittige kaas (bijv. Parmezaanse)

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 ?C. Zalm (in keukenmachine) hakken. Tomatenblokjes, 1 el citroensap en zout en peper naar smaak door zalm mengen. Pastarolletjes rechtop zetten en met behulp van theelepel met zalmmengsel vullen (niet te vol). Helft van bouillon in overschaal schenken. Pastarolletjes naast elkaar op bodem leggen. In kom ricotta losroeren met rest van visbouillon. Ricotta op smaak brengen met rest van citroensap, zout en peper. Ricotta op cannelloni scheppen en bestrooien met geraspte kaas. Schaal in oven zetten en cannelloni in ca. 30 min. goudbruin en gaar bakken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 737x

Jouw laatst bekeken recepten