Cannelloni met oesterzwammen en gehakt

Ingrediënten


Bereidingswijze

Oesterzwammen met keukenpapier schoonvegen en kleinsnijden. Sjalotjes pellen en snipperen. Knoflook pellen en fijnsnijden. In pan ruim water met zout en 1 el. olie aan de kook brengen. In braadpan rest van de olie verhitten. Gehakt, sjalot, knoflook en oesterzwammen in ca. 5 min. al omschappend bakken. Italiaanse kruiden en hamreepjes erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Helft van cannelloni in kokend water ca. 3 min. koken. Uit pan in vergiet scheppen en onder koud stromend water afspoelen . Op dezelfde wijze rest van cannelloni koken. Intussen schaal invetten. Ei en paneermeel door gehaktmengsel in cannelloni scheppen. Gevulde cannelloni in schaal leggen. Tomato frito erover schenken. Laten afkoelen en tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.Oven voorverwarmen op 200 C of gasovenstand 4. Cannelloni bestrooien met kaas. In midden van oven in ca. 15 min. gaar bakken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha