Cannelloni met paddestoelen

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven in 10 minuten voor op 200 graden. Hak intussen de champignons en shii-take fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak de paddestoelen tot het vocht verdampt is. Pers het teentje knoflook erboven uit. Smelt intussen in een andere pan de boter. Roer de bloem erdoor en voeg al roerend scheutje voor scheutje de melk toe. Blijf roeren tot de saus glad gebonden is. Laat da saus circa 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg zout, peper en nootmuskaat toe.Kook de lasagnevellen in ruim kokend water met zout in circa 5 minuten beetgaar. Laat ze op de rand van een vergiet uitlekken. Laat de paddestoelen iets afkoelen en meng dan de ricotta en de helft van de Parmezaanse kaas erdoor. Breng dit mengsel op smaak met zout en peper. Spreid de lasagnevellen uit. Leg op elk lasagnevel een plakje ham en een plakje kaas. Verdeel hierover het paddestoelenmengsel en rol de lasagnevellen op. Schep een kwart van de bechamelsaus in een rechthoekige ovenschaal. Leg de cannelonirolletjes erin. Schep de rest van de saus erover. Strooi de rest van de Parmezaanse kaas erover. Bak de cannelloni in de oven in circa 30 tot 40 minuten gaar en goudbruin.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha