Caribean minute steak met bonensalade

Ingrediënten

  • Caribean minute steak met bonensalade
  • 4 35 min.
  • Hoofdgerecht vlees
  • Vlees
  • Groenten
  • P.p. 1870 kJ/445 kcal
  • 29 g eiwit
  • 25 g vet
  • 26 g koolhydraten
  • 1 limoen
  • 4 el olijfolie extra vierge
  • peper
  • zout
  • 1 blik kidneybonen naturel a 400 g
  • 1 pot witte bonen (Hak) a 360 g
  • 1 rode en 1 groene paprika
  • in kleine stukjes
  • 1 mango
  • in stukjes
  • 1/2 rode peper
  • zonder zaadjes en in ringetjes gesneden
  • 2 bosuitjes
  • in ringetjes
  • 4 el fijngehakte peterselie
  • 4 Caribean minute steaks
  • 2 el olijfolie traditioneel

Bereidingswijze

Boen de limoen schoon, rasp de groene schil dun af en pers de vrucht uit. Klop een dressing van het limoensap, de rasp, de olijfolie extra vierge en peper en zout naar smaak. Spoel de bonen in een zeef onder koud water af en laat ze uitlekken. Schep de bonen met de paprika?s, de mango, de peper, de bosui, de peterselie en de dressing door elkaar. Bereid de Caribean Steaks volgens de bereidingswijze op de verpakking in de olijfolie traditioneel. Serveer ze met de salade en stokbrood.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 457x

Jouw laatst bekeken recepten