carpetwaggersteak (gevulde struisvogelbiefstuk)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de struisvogelbiefstukken aan een kant in zodat er een zakje ontstaat. Doe in elke biefstuk 2 oesters en druk de biefstukken goed dicht. Verhit de olie uit het blikje met de olijfolie en bak de spekblokjes erin uit. Bak in dit vet de biefstukken aan beide kanten bruin (reken voor medium circa 4 minuten per kant en voor doorbakken circa 7 minuten). Neem de biefstukken uit de pan en houd ze warm. Fruit sjalot, knoflook, peper en gemberwortel 5 minuten in het bakvet. Voeg de wortelschijfjes en de tomatenpuree toe en bak tot de tomatenpuree goed gekleurd is. Blus met een scheutje brandy en voeg de bouillon toe. Laat de saus even koken. Roer de slagroom erdoor en laat de saus tot de gewenste dikte inkoken. Breng op smaak met zout.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 600x