Casseler condon bleu

Ingrediënten

  • 4 ongepaneerde varkensschnitzels -
  • 4 eetlepels groene pesto -
  • 8 plakjes magere gegrilde casselerrib -
  • 8 blaadjes basilicum -
  • 4 eetlepels Bakken & Braden

Bereidingswijze

Leg de schnitzels naast elkaar, dek ze af met een stuk huishoudfolie en sla ze met een zwaar plat mes of vleeshamer iets platter. Bestrijk ze aan een zijde met de pesto en verdeel de magere casselerrib en de basilicumblaadjes erover. Vouw ze dubbel en steek de schnitzels vast met cocktailprikkers. Bestrooi ze met peper en zout naar smaak en bak ze in de hete Bakken & Braden aan beide kanten bruin. Bak het vlees op een laag vuur in ? 15 min. gaar. Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Schenk langs de rand van de pan voorzichtig 1 1/2 dl heet water bij het bakvet en roer de aanbaksel los.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 638x

Jouw laatst bekeken recepten