Casselerrib met rode kool

Ingrediënten


Bereidingswijze

In pan doen: weinig water, rode kool, laurierblaadje, kruidnagels en zout. Met deksel op pan aan de kook brengen en rode kool 20 min. zachtjes koken. Appels schillen en klokhuizen verwijderen. In stukjes snijden. In koekepan margarine verhitten. Appel en kerriepoeder 5 min. zachtjes bakken. Rode kool afgieten. Toevoegen: appel, bessensap en suiker. In nog 5 min. zachtjes gaarkoken. Intussen casselerrib inwrijven met gemberpoeder. Bakvet van appel verhitten en hierin casselerrib in 5 min. goudbruin bakken. Halverwege keren. Rode kool afgieten. Op smaak brengen met zout en azijn. Overdoen in schaal. Laurierblaadje verwijderen. Casselerrib erop leggen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha