Cassoulet met eendebouten

Ingrediënten

  • -200 g witte bonen
  • -1 liter water
  • -4 eendebouten (elk circa 200 g)
  • -zout en peper
  • -1 el ganze of eendereuzel
  • -1 ui (grof gesnipperd)
  • -1 teen knoflook (in stukjes)
  • -2 verse takjes tijm
  • -1 laurierblad
  • -2 el gehakte peterselie

Bereidingswijze

*de bonen een nacht in water weken *oven voorverwarmen op 180?C *de bouten met zout en peper kruiden en rondom (kort) mooi aanbakken in de hete reuzel-de bonen, ui en knoflook, tijm en laurier in het bakvet doen en fruiten -overgieten met weekwater van de bonen en met het deksel op de pan 100 minuten in de hete oven gaar stoven

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha