Cassoulet

Ingrediënten

  • 1 kleine ui -
  • 1 teentje knoflook -
  • plak pekelvlees of pastrami a 100 gram -
  • 1 blikje champignons a 200 gram -
  • scheutje olie of klontje boter -
  • 1/2 theelepel gemengde gedroogde Provencaalse kruiden -
  • 1 potje of blikje witte bonen in tomatensaus a 200 gram -
  • scheutje water of rode wijn -
  • 1 theelepel aceto balsamico of rodewijnazijn -
  • zout en versgemalen peper

Bereidingswijze

Snipper de ui en de knoflook. Snijd het vlees in niet te kleine blokjes. Laat de champignons uitlekken.Verhit de olie of de boter in een pannetje met een dikke bodem en laat de ui en de knoflook glazig fruiten. Laat de champignons en de kruiden kort meebakken. Doe het vlees en de boontjes in de pan. Roer er een scheutje water of wijn en de azijn door. Schep goed door en laat met het deksel op de pan op het laagst mogelijke vuur circa 15 minuten stoven. Breng verder op smaak met zout en/of peper.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 611x

Jouw laatst bekeken recepten