Cha Shiu (varkensvlees uit de oven met hoisinsaus)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd het vlees in repen van 10x5x3cm, hak lente-ui en knoflook fijn. Maak marinade van suiker, zout, lente-ui, knoflook, sherry, hoisinsaus, sojasauas, oestersaus, sesamolie, eventueel rode kleurstof. Laat het vlees hier minimaal 3 uur, liefst een nacht in marinerenOven verwarmen op 230 graden Celsius. Vul de braadslee met water en plaats hoerover een rooster. Rooster het vlees aan beide kanten 10 minuten. Besmeer het vlees het honing en rooster nog een keer 10 minuten. Besmeer nog een keer met honing en rooster nog 5 minuten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha