Champignoncurry met doperwten

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verhit de olie in een grote koekenpan, liefst met antiaanbaklaag, op hoog vuur. Doe het komijnzaad erin en laat ze 10 seconden sissen Voeg de knoflook toe, roer een keer, en voeg champignons, gemberwortel en chilipepers toe. Bak de champignons al roerend tot ze glanzen Voeg korianderpoeder en garam masala toe en roer 30 seconden. Voeg tomatenpuree, zout, doperwten, verse koriander en water toe. Roer goed en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat het gerecht afgedekt 5 minuten zachtjes pruttelen Roer de zure room erdoor, laat het gerecht nog een minuut zachtjes pruttelen en dien het op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha