Champignon-hachee

Ingrediënten


Bereidingswijze

Smelt de boter, maar hou wel een lepel achter, en laat de inmiddels gesneden uien en het geperste knoflookteentje goudgeel bakken en doe er dan de sambal en het meel bij, waarna voorzichtig de bouillon er beetje bij beetje doorgeroerd kan worden. Als het mengsel kookt, laurier en kruidnagel erbij en alles op een zacht pitje gaar stoven. In de achtergehouden boter bakt u dan de aan plakjes gesneden champignons. Deze de laatste vijf minuten met de rest mee laten sudderen. Tauge de allerlaatste minuut toe voegen. Wel eerst goed wassen. Opgediend met gebakken aardappelen of gekookte rijst maakt u er een complete maaltijd van.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 809x

Jouw laatst bekeken recepten