Champignons met kip en asperges

Ingrediënten


Bereidingswijze

De champignons schoonmaken. De uien en de knoflook snipperen. De asperges koken en laten uitlekken, 1 dl. vocht bewaren. Het kippevlees in zeer dunne reepjes snijden. De olie verhitten in een braadpan en de uien en knoflook goudgeel bakken. Dan de reepjes kip toevoegen en 1-2 min meebakken. De champignons toevoegen met het bewaarde aspergevocht, de wijn en bouillon. Het geheel op smaak brengen met kerriepoeder, tabasco, zout en peper. De pan sluiten, de inhoud aan de kook brengen en 6 min. zachtjes laten pruttelen. In de laatste minuten de asperges toevoegen. Vlak voor het opdienen van het vuur af en de room er voorzichtig door roeren. Heerlijk gerecht met aardappelpuree of rijst.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha