Char Shu Karbonades

Ingrediënten


Bereidingswijze

Bereid de dipsaus door alle ingredienten goed door elkaar te mengen en zet dit weg. Meng de ingredienten voor de marinade in een grote schaal. Voeg de karbonades toe en bedek ze met de marinade. Dek af met folie en laat ze 2 uur in de koelkast marineren. Af en toe keren.Meng de honing en de sesamolie in een kommetje. Bak de karbonades ? elk keer 3 stuks ? in een anti-aanbakkoekenpan ca. 5 minuten per kant lichtbruin op een middelmatig vuur. Bestrijk af en toe de karbonades met het honing/sesammengsel. Temper de hittebron naar laag en doe een deksel op de pan. Draai af en toe de karbonades om. Bak ze totdat ze gaar zijn in ongeveer 10 minuten

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha