Chili con carne *

Ingrediënten


Bereidingswijze

In zeef bonen laten uitlekken. Uien en knoflook pellen en snipperen. Paprika's wassen, zaadlijsten verwijderen en in reepjes snijden. Tomaten wassen en in vieren verdelen. Courgette in kleine stukjes snijden.In braadpan boter verhitten. Ui en knoflook 5 min. fruiten en uit pan scheppen. In zelfde pan gehakt met vork losprakken en gaarbakken. Toevoegen: ui, paprika, tomaat, courgette, bouillontablet, chili- en paprikapoeder. Met deksel op pan 10 min. laten sudderen. Bonen erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout, peper en chilipoeder. Door en door heet laten worden. Overdoen in schaal.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha