Chili con carne 2

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd het rundvlees in smalle reepjes. Pel de uien en de knoflook en snijd ze fijn. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees in porties al omscheppend met een spatel rondom bruin, laat het op een laag vuur 1 uur smoren met het deksel bijna dicht op de pan. Vermeng chilipoeder, paprikapoeder, ketoembar en djinten en roer er een beetje water door. Roer het specerijenmengsel door het vlees, strooi de bloem erover en roer goed. Voeg de pepers, de tomaten met het sap, oregano, zout en suiker toe. Roer goed en laat het vlees nog 1? uur stoven. Snijd de koriander fijn en roer deze voor het serveren door de chili. Schep de chili in verwarmde diepe borden en geef er rode bonen of droge rijst en een salade of guacamole bij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 783x

Jouw laatst bekeken recepten