Chinees lamsvlees

Ingrediënten


Bereidingswijze

Roer de reepjes lamsvlees, ui, lente-ui, rode peper en arachide-olie door elkaar. Roer de maizena met 1 theelepel water glad tot een glad papje.Verhit in een zware wok of grote, diepe koekenpan en roerbak hierin op hoog vuur het vleesmengsel in porties; ca. 2 minuten per portie. Verhit de wok opnieuw voor elke portie. Haal het vlees uit de wok. Stoom de paprika in 2 eetlepels water 1 minuut in de afgedekte wok. Voeg bouillon, oestersaus, hoisinsaus, het vleesmengsel en eventueel vocht toe en roer goed. Voeg het maispapje toe, roer goed en laat het vocht indikken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha