Chinese aardappelschotel met broccoli en paddestoe

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de aardappels en verdeel ze in plakjes. Verdeel de broccoli in roosjes. Gaar aardappels en broccoli eventueel voor in de magnetron of blancheer ze kort. Snijd het vlees in reepjes of dunne plakjes. Voeg fijngesneden gemberbolletjes of snippers, 1 geperst teentje knoflook, sherry, ketjap en bruine suiker bij het vlees en marineer dit 15 minuten. Verhit de olie in de wok. Borstel de paddestoelen en verdeel ze in plakjes of reepjes. Roerbak ze met de gesneden rode peper, zonder zaadjes en het vlees zonder marinadevocht. Bak 5 minuten. Bak de aardappels en broccoli al omscheppend nog 5 minuten mee. Voeg wat van het marinadevocht toe. Verdeel de gewassen prei in dunne ringetjes en strooi deze voor het serveren over het gerecht.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 659x

Te vinden in: