*CHINESE GEBAKKEN RIJST*

Ingrediënten


Bereidingswijze

alles klaar zetten. Bereid de rijst en laat hem afkoelen.(Dan blijven de korrels mooi los bij het roerbakken.)Klop de eieren los. Verhit 1 eetl. olie in de wok,en schenk de eieren erbij en blijf roeren totdat ze korrelig zijn. Schep het ei eruit. Verhit 2 eetl. olie en roerbak de knoflook, de ham,de paprikareepjes en de doperwtjes ca. 2 min. Verkruimel de bouillontablet erboven. Voeg al roerbakkend geleidelijk de rijst toe. Schep als laatste het ei en de lente-uitjes erdoor en roerbak die nog 1 min. mee.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1135x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten