chinese nasi goreng

Ingrediënten


Bereidingswijze

groenten schoon makenHet vlees in dobbelsteentjes snijden.De peenen het preitjein schijfjes snijden.Het selderijgroen grof hakken. De ui fijn snipperen. Bak het vlees in hete reuzel of olie lichtbruin Daarna het uitje goudblond fruiten. De garnalen,zout,knoflook,sambal,gemberpoeder en ketjap toevoegen en flink door roeren. Nu de groenten er bij doen en alles onder voortdurend roeren even heel kort meebakken.Daar de ene groente wat langer nodig heeft dan de andere , eerst de worteltjes bakken, na 1 minuut de kool ,na nog 1 minuut de champignons en de prei en hierna de taugeh nog 1minuut mee bakken, plus het grofgehakte selderijgroen.(alles moet knapperig blijven).Nu de sherry en het citroensap eroverheen sprenkelen, de rijst toevoegen en alles snel doorwarmen onder voortdurend roeren,zodat een smakelijk geheel ontstaat.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1065x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten