Chinese vis en groenten uit de wok

Ingrediënten


Bereidingswijze

Pel en snipper de knoflook. Schil en rasp de gember. Maak de peper schoon, verwijder de zaadjes en snijd hem in ringetjes. Was de winterpeen en snijd hem in plakjes. Was de paksoi en snijd het in plakjes. Maak de uitjes schoon en snijd ze in schuine stukjes. Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de vis in 8 stukjes, bestrooi ze met zout en wentel ze door de maizena. Verhit een flinke laag olie in de wok en bak de visstukjes in 2-3 minuten goudbruin en knapperig. Houd ze warm onder folie. Haal wat van de olie uit de wok. Verhit de achtergebleven olie en roerbak de winterpeen 2 minuten. Voeg de peper, knoflook, gember, paksoi en uitjes toe en roerbak 1 minuut. Voeg de woksaus naar smaak toe. Schep de noedels op de borden, verdeel de vis erover en schep de groenten en saus eroverheen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1386x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten