Conchiglioni op grootmoeders wijze

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de conchiglioni beetgaar, en giet af. Fruit de ui en de knoflook in wat olie tot de ui zacht wordt. Voeg de ham en de champignons toe en laat 2 minuten bakken. Voeg het kippevlees toe en meng dooreen. Doe er de tomatenpuree, de in stukjes gesneden tomaten bij samen de met wijn, oregano en wat peper en zout. Breng zachtjes aan de kook en laat 20 minuten sudderen. Warm de oven op 180 graden. Meng de ricotta met de mozzarella, bieslook, peterselie en parmezaan en vul de conchiglioni met dit mengsel. Giet wat van de saus op de bodem van een ovenschotel . Leg er de conchiglioni op, bedek met de rest van de saus en tenslotte met wat parmezaan. Bak 25 minuten en dien warm op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 656x

Jouw laatst bekeken recepten