Coquilles met Puree, Asperges en Champignons
Ingrediënten
- 1 el boter
- 10 grotchampignons
- 250 gram romige aardappelpuree
- 5 gekookte asperges
- 1 el fijngesneden peterselie
- 6 beboterde coquilles
- 6 el geraspte gruyere.
Bereidingswijze
Fruit de champignons in de boter. Meng ze met de aardappelpuree, asperges en peterselie.
Vul hiermee de coquilles en bestrooi ze met de Gruy?re.Plaats de coquilles onafgedekt in de oven gedurende 15 minuten.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 674x
Jouw laatst bekeken recepten
Populaire recepten van vandaag
- Macarons
- Samurai Saus
- Smeuiige camembert uit de magnetron
- De te gekke vistaart van Jamie Oliver
- Kalkoen uit de römertopf, gevulde
- Paddestoelen-zuurkool-stamppot met blauwaderkaas
- Gestoofde kalfsschenkel uit de Romertopf
- Heerlijk verse room Bospaddestoelensoep
- Gestoofde kalkoenbouten
- Rollade uit de romertopf.