Courgette-omelet met bonensalade

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verhit 2 el olie in de koekenpan en bak de courgetteplakjes in 4-5 min. aan beide kanten lichtbruin. Schep ze regelmatig om. Schep de courgette uit de pan. Klop intussen de eieren met de melk in een kom schuimig en breng deze op smaak met zout en peper. Zeef al roerend de bloem boven de eieren. Schep de courgette, sjalotjes en kaas door het eimengsel en pers 2 knoflookteentjes hierboven uit. Verhit nog 1 el olie in de koekenpan en schenk het ei-courgettemengsel erin. Dek de pan af, draai het vuur laag en laat de omelet in ? 15 min. gaar bakken. Kook de haricot verts in 6-10 min. beetgaar en laat ze uitlekken. Spoel ook de boterbonen af in een zeef onder stromend water en laat ze uitlekken. Klop een dressing van het citroensap, 1 knoflookteentje, 3 el olie en mosterd en breng deze op smaak met zout en peper. Meng haricot verts, boterbonen, uiringen, tomaatblokjes, bonenkruid en dressing door elkaar. Neem de omelet uit de pan en strooi er de basilicum over. Serveer met de salade.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 440x

Jouw laatst bekeken recepten