couscous met gegrilde groenten en lamsspiesjes

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de grill voor op de hoogste stand.Snijd het vlees in blokjes van ca. 2 cm. Meng ze met de barbecuekruiden, de kaneel en 1 eetlepel olie en rijg ze aan vier spiesjes. Bereid de couscous volgens de aanwijzing maar voeg met het kokende water ook de geraspte citroenschil toe. Roer als de couscous klaar is de peterselie erdoor. Laat ondertussen een wok, hapjespan of koekenpan heet worden. Voeg een eetlepel olijfolie toe en roerbak de bevroren groentemix 6 a 7 minuten op een hoog vuur. Rooster tegelijkertijd de lamspiesjes in ca. vijf minuten rondom bruin. Ze mogen nog een beetje rose zijn van binnen. Schep de couscous op twee grote borden. Schep de groenten op de couscous en leg de lamsspiesjes ernaast.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha