Couscous met wilde spinazie en feta

Ingrediënten


Bereidingswijze

Was de spinazie, scheur in stukken en laat goed uitlekken. Snijd de wortel in dunne plakjes of reepjes, de paprika in ruitjes en de ui in ringen. De tomaat in plakjes snijden.Verhit was olie in een grote hapjespan of wok, en fruit hierin de ui, wortel en paprika 8 minuten zachtjes. Maak ondertussen de couscous zoals op de verpakking staat aangegeven. Voeg dan de specerijen en zout toe aan de groenten, roer 1 minuutje door en doe de spinazie erbij. Zet het vuur hoger en roerbak dit alles, steeds als het aan dreigt te branden een scheut bouillon toevoegen, tot alles gaar is. Haal de pan van het vuur, voeg studentenhaver of rozijntjes toe. Schep op ieder bord wat couscous, daaroverheen de groentenmix en brokkel over ieder bord wat van de schapenfeta. Leg hiernaast een paar lekker frisse plakjes tomaat, en smakelijk eten!

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 605x

Jouw laatst bekeken recepten