Creamy chicken curry

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de ui in grove stukken en snijd de bleekselderie in stukjes. Dat doe je door de stengel eerst in de lengte (met de snijrichting mee) door te snijden en dan pas overdwars. Maak de teen knoflook klaar voor de knijper. Snijd de kip in stukjes. Maak in een klein pannetje de kipbouillon. Olie in de pan en 5 minuten de ui zachtjes stoven, dan de selderie erbij en nog 5 minuten, dan de kipstukjes erdoorheen roeren. De kerrie, gember, kurkuma en de knoflook erdoor en langzaam de kippenbouillon er doorheen roeren, tot het geheel net onder staat. Deksel op de pan en op zeer laag pitje 20-25 minuten zacht laten pruttelen. Van het vuur halen en de room erdoor roeren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 498x

Jouw laatst bekeken recepten