CURRY MET EIEREN

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de eieren in ca 8 minuten bijna hard. Laat ze schrikken. Pel de eieren en halveer ze. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Pel de ui, de knoflook en schil de gember en hak ze fijn. Halveer de peper, verwijder de pitjes en snijd de peper in reepjes. Plet de kardemonpeultjes met de platte kant van een mes. Breek het kaneelstokje doormidden.Verhit de helft van de olie in een braadpan. Roer de koenjit erdoor. Bak de eieren voorzichtig tot ze roodbruin kleuren. Schep ze op een bord. Roerbak de aardappelblokjes ca 2 minuten in het bakvet en schep ze op het bord. Voeg de rest van de olie toe. Fruit de currypasta mt de kardemon, kruidnagels, kaneel en de laurierblaadjes even aan. Bak de ui, de knoflook, de gember en de Spaanse peper even meer. Voeg de tomatenblokjes met vocht, de aardappels en de eieren toe. Laar de curry nog 8 minuten sudderen tot de aardappel gaar is.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 758x

Jouw laatst bekeken recepten