CURRY MET VARKENSVLEES

Ingrediënten


Bereidingswijze

Pel de uien en het knoflook en snijd ze samen met het citroengras fijn. Schil de gember en snijd deze heel fijn. Halveer de chilipepers in de lengte, verwijder de zaadjes, en hak ze fijn. Vermeng alle voorbereide ingredienten met de kurkuma tot een gladde puree.Verhit de olie in een wok. Verwarm daarin al roerend de citroengraspuree ca 5 min. Snijd de varkensfilet in blokjes en voeg ze toe. Laat alles nog 5 min sudderen tot het vlees goudbruin is en aan alle kanten omhuld met de specerijen. Voeg de kokosmelk, bouillon en citroenschil toe. Laat het geheel nog 20 min sudderen met de deksel op de pan tot de saus wat ingedikt is.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 433x

Jouw laatst bekeken recepten