Curry van Kousenband

Ingrediënten


Bereidingswijze

Pureer de ui, knoflook en gemberwortel in de keukenmachine. Kook de rijst in ruim kokend water met een snufje zout gaar volgens de beschrijving op het pak.Verhit 1 el olie in een braadpan en bak de amandelen goudbruin. Neem de amandelen uit de pan. Doe nog 1 el olie in de pan en fruit het uimengsel ca. 5 min. zachtjes. Voeg de kerriepoeder en citroengras toe en bak het nog 2 min. Roer er de bouillon en kokosmelk door en breng de curry tegen de kook aan. Voeg de aardappelen, kouseband en wortel toe en laat de curry ca. 20 min. zachtjes stoven met deksel schuin op de pan. Breng de curry op smaak met zout en peper, verwijder het citroengras en serveer met de rijst. Strooi op het bord de amandelen en koriander erover.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 441x

Jouw laatst bekeken recepten