Curry van sperziebonen met rijst

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de ui, knoflook en gemberwortel. Snijd in stukjes. Schil de aardappel en winterwortel en snijd in grove stukken. Rooster de amandelsnippers kort in een droog Tefalpannetje op hoog vuur lichtbruin.Pureer de ui, knoflook en gemberwortel en fruit dit mengsel ca. 5 min. in wat olie in de braadpan met de kerriepoeder en sereh. Roer er dan de bouillon en kokosmelk bij en breng aan de kook. Doe er de sperziebonen, wortel en aardappel bij en laat ca. 20 min. zachtjes stoven met het deksel op een kiertje. Breng op smaak met zout en peper en verwijder de citroengrasstengel.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha